INFÖR: Östersund - Brunflo

Ikväll är det äntligen dags, pucken släpps i Hockeyettan anno 2015/16.
 
Serierna smygstartar med två matcher, nere i Halmstad tar hemmalaget emot topptippade Troja-Ljungby men det här inlägget lägger lite extra fokus på mötet uppe i Jämtland mellan Östersund och Brunflo. Hemmalaget är ett av Hockeyettans mest uppsnackade lag och förväntningarna är höga på laget som åkte ut i playoff 2 förra säsongen, man har behållit stommen och spetsat med bland annat Malmöforwarden Nils Bergström som lär få många granskande blickar på sig ikväll.
 
En spelare som blivit en allt viktigare spelare i laget är backen Petter Runesson, nu går han in på sin tredje säsong i klubben och såhär går hans tankar inför kvällens match.
- Det gäller att vi tar tag i spelet på en gång och gör det vi ska göra. Och att vi vågar spela ut hela matchen. Vi har väntat på det här länge nu och det ska bli fantastiskt kul att få spela seriepremiären, säger backen till klubbens hemsida.
 
Brunflo får minst sagt tuffast möjliga start på säsongen, man har dessutom haft en ganska svag försäsong där det blivit förluster mot lag som Kovland och Sollefteå. En spelare att hålla ögonen på hos gästerna är forwardstalangen Nick Olsen som imponerat under sin try-out och ikväll får han göra sin första tävlingsmatch med laget. Olsen kommer senast från en lyckad säsong där han bland annat spelade i Växjös J20-lag men 19-åringen fick även debutera i det danska A-landslaget.
 
Hur tror du matchen kommer sluta?