Kvällens resultat i Hockeyettan

Ikväll har det varit full fart i Hockeyettan och här kommer en liten summering av hur det har gått!
 
Kvällens resultat
Norra serien
SK Lejon - Piteå: 2-7
Vännäs - Teg: 1-2 
Kiruna - Kalix: 3-2 
Härnösand - Kovland: 3-6
Örnsköldsvik - Sollefteå: 4-0
Östra serien
Wings - Väsby: 1-2
Sollentuna - Åker/Strängnäs: 1-2
Södertälje - Hammarby: 6-0
Hudiksvall - Huddinge: 1-5
Haninge - Vallentuna: 4-3 (efter förlängning)
Västra serien
Forshaga - Mariestad: 1-4
Borlänge - Enköping: 6-2 
Kumla - Grästorp: 3-2 
Lindlöven - Köping: 3-1
Arboga - Skövde: 4-3 (efter förlängning)
Södra serien
Tyringe - Kristianstad: 2-5
Nybro - Västervik: 0-3 
Varberg - Helsingborg: 1-4 
 
Kvällens vinnare: Haninge Anchors. Visserligen tog man "bara" två poäng i kvällens möte med Vallentuna men man har fått en bra start på serien och kvällens poäng gör att man placerar sig som trea i serien, före lag som Huddinge, Hudiksvall och Visby/Roma. 
 
Kvällens förlorare: Hudiksvall. HHC startade serien med förlust och det blev torsk även i kvällens match mot Huddinge, nu har laget släppt in nio mål på två matcher och poängskörden är fortfarande obefintlig. Ny chans kommer på söndag då man möter Tierp på bortaplan. 
 
Kvällens nykomling: Det var ingen lyckad kväll för någon av seriens nykomlingar men Sollentuna var iallafall hyfsat när att ta poäng i sin hemmamatch mot Åker/Strängnäs, matchen slutade 1-2 efter att Martin Aigner gjort nykomlingens enda mål. 
 
Kvällens spelare: Det är väldigt svårt att utse någon när så många matcher spelats men valet faller på Huddinges Måns Krüger. Den skicklige forwarden stod för tre målgivande passningar i 1-5 vinsten borta mot Hudiksvall och tack vare dem går han upp i toppen av den östra seriens assistliga. 
 
Kumlakeepern Tim Harrysson har fått en fin start på säsongen. Foto: Per Angelsten
 
Kumla är ett av lagen som fått en bra start på säsongen, man började med att krossa Enköping och ikväll tog man en ny trea efter att ha vunnit med 3-2 hemma mot Grästorp. I målet fortsätter Tim Harrysson att briljera och ikväll stod han för 34 räddningar, det här kan mycket väl bli säsongen då han visar de allsvenska klubbarna att de borde hålla ögonen på honom. 
 
Ett annat lag som börjat bra är Lindlöven, ikväll kom andra raka segern och man ligger delad etta i den västra serien (tillsammans med nyss nämna Kumla och Mariestad). På förhand har man värvat en del intressanta spelare och ikväll stod en av dem, Jonas Karlsson, för mål i segern mot nykomlingen Köping. Uppe i norr har Piteå, Kiruna och Örnsköldsvik fått bra starter på säsongen och för den trion kom nya segrar ikväll, det var minst sagt viktiga poäng om man vill hänga med Östersund uppe i toppen av serien. 
 
Vad tycker du om ditt lags insats ikväll? 
 
1
KHbois

Mariestad Bois stod för en riktigt bra insats då man slog Forshaga hur klart som helst. Då är ändå Forshaga (som slog Tranås borta matchen innan) ett riktigt bogeylag för Bois. Det ser bra ut!