Kvällens resultat i Hockeyettan

Under eftermiddagen har flera intressanta matcher spelats och här kommer en kort summering av hur det gått i dem! 
 
Kvällens resultat
Brunflo - Kiruna: 0-8
Östersund - Kalix: 4-0 
Kovland - Vännäs: 2-5
Härnösand - Teg: 1-9
Örnsköldsvik - SK Lejon: 3-2 (efter straffar)
Sollefteå - Piteå: 0-3 
Vimmerby - Varberg: 2-3 
Västervik - Tyringe: 2-1
 
Kvällens vinnare: Varberg. Det var nog inte många som trodde att Varberg skulle lyckas ta tre poäng borta mot hemmastarka Vimmerby som dessutom startat serien med två raka segrar men mycket tack vare en storspelande Niklas Rubin i målet så klarade man av det. 
 
Kvällens förlorare: Vimmerby. Eftersom man var favorit i det här mötet och hade ett stort spelövertag så får det ses som ett misslyckande att inte ens ta en poäng mot Varberg. Man sköt hela 52 skott men fick bara in två puckar, det är för dåligt. 
 
Kvällens nykomling: Tyringe. Trots att man förlorade så hade man en poäng inom räckhåll när halva matchen mot Västervik var spelad och det känns som att det här laget sakta men säkert håller på att växa in i Hockeyettan. 
 
Kvällens spelare: Det får bli Varbergskeepern Niklas Rubin som var en stor anledning till varför laget lyckades ta tre poäng borta mot Vimmerby, det ska bli intressant att följa 20-åringen i fortsättningen. 
 
De flesta matcherna spelades uppe i norrserien och där kan vi notera att topptrion Kiruna, Östersund och Piteå tog tre poäng medans Örnsköldsvik fick nöja sig med två och för Kalix del blev det en nolla i protokollet. I Östersunds match mot Kalix gjorde Kristoffer Rödin comeback och han stod faktiskt för ett mål, en annan som var bra i den matchen var Elias Bjuhr, forwarden noterades för två mål och har därmed gjort fyra mål hittills. 
 
Imorgon kan vi bland annat se fram emot matchen mellan just Östersund och Kiruna men det spelas även intressanta matcher längre söderut där Mariestad tar emot Tranås och mötet mellan Haninge och Södertälje kan också bli intressant att följa.