Idag har Hockeyettans premiäromgång fortsatt och här kommer en liten summering av hur det gått.

Köping - Arboga: 5-4 (efter förlängning)
Vimmerby - KRIF: 3-1
Västervik - Varberg: 7-2
Kristianstad - Nybro: 5-3

Kvällens vinnare: Vimmerby. tog en fin 3-1 seger hemma i sin första match i den södra serien, topptippade KRIF stod för motståndet och det var starkt av "tigrarna" att plocka tre poäng mot dem. Nye målvakten Linus Lundin stod för en stormatch och räddade hela 37 skott.

Kvällens förlorare: Varberg. Det såg länge bra ut för laget, man tog ledningen med 1-2 och hade 2-2 en bit in i den tredje perioden men sen föll man igenom fullständigt och det blev tillslut en 7-2 förlust borta mot Västervik.

Kvällens nykomling: Köping. Köping fick en kanonstart på matchen och ledde med 3-0 men sedan vände Arboga och det krävdes tillslut förlängning innan Jimmy Hellström kunde avgöra matchen med sitt andra mål för kvällen.

Kvällens spelare: Emil Wrenman. Det blev två mål och en assist för Björklövenlånet i Piteås storvinst mot Vännäs och 20-åringen fick därmed en perfekt start på säsongen.

Västervik hade som sagt var lite problem i början av matchen mot Varberg men tillslut kom man igång på ett bra sätt och nya spelare som Oskar Drugge och Victor Lindman fick visa upp sig från sin bästa sida, den backduon kommer fungera bra i ett väldigt offensivt spelande VIK. Kristianstad är, precis som Västervik, ett topptippat lag och man fick en fin start på säsongen i och med 5-3 vinsten hemma mot Nybro. Här kan vi notera att Alexander Molldén stod för två mål & att man mer eller mindre säkrade segern i den andra perioden då man gjorde fyra mål.

Imorgon fortsätter premiärhelgen med flera högintressanta matcher där Huddinges match mot Södertälje känns som den allra hetaste.