Rutin till Sundsvall?

Sundsvall verkar intresserade av att förstärka offensiven. 
 
Sundsvalls inledning på säsongen har varit ganska blek och man ligger för närvarande på en sistaplats i allsvenskan efter att ha spelat ihop fyra poäng på sju matcher. Härom dagen kom det uppgifter om att laget ska vara intresserade av att förstärka truppen med ett minst sagt oväntat namn. Det är Sundsvalls tidning som skriver att klubben är intresserade av forwarden Robert Carlsson, som senast kommer från spel i Södertälje. 
Han är ett namn som vi jobbar på, säger sportchefen Stefan Lindqvist till tidningen. 
 
Carlsson är en av Södertäljes största spelare genom tiderna och han har spelat totalt 16 hela A-lagssäsonger i klubben, debuten skedde redan säsongen 1996/97 och sedan dess har 38-åringen hunnit spela över 450 elitseriematcher med klubben. Förra säsongen var det dock allsvensk spel som gällde och då noterades den rutinerade forwarden för 15 poäng på 43 matcher, han gjorde sedan sju poäng på tio matcher i kvalserien. 
 
Nykomlingen har redan ett rutinerat lag på pappret, trion som Christian Söderström, Mathias Månsson och Johan Svedberg har tillsammans spelat över tusen elitserie/SHL-matcher och nu kan de alltså få sällskap av ännu en rutinerad pjäs.