Duo tillbaka i Tranås

TAIF förstärker laget inför playoffspelet. 
 
Än står det inte klart vart Tranås slutar i tabellen men man är klara för playoff och därför väljer man att förstärka truppen med två spelare som har ett förlutet i klubben. Det är backen Albin Torstensson och forwarden Filip Petersson som anslsuter från spel i HC Dalen där de gjort bra ifrån sig under den här säsongen. Torstensson debuterade i Tranås A-lag säsongen 2011/12 och har spelat närmare hundra matcher i klubben medans Petersson hunnit med att göra över hundra matcher i den svartgula tröjan. 
- Det känns väldigt kul och inspirerande. Kul att få chansen att förlänga säsongen på detta sätt och att få spela playoff eller kvalserie på hemmaplan känns väldigt roligt, säger Torstensson till klubbens hemsida. 
 
Här känns det som att Petersson är den största förstärkningen, han vet hur man producerar poäng och har snittat över en poäng per match under sin tid i HC Dalen. Forwarden var ett av Tranås största offensiva vapen förra säsongen och det kändes som en ganska tung förlust när han valde att lämna laget för spel i Norge men nu är han alltså tillbaka i Småland och det ska bli intressant att se hur bra han är nuförtiden, har inte haft så jättebra koll på honom under tiden han spelat i Dalen.