Målvaktstalang till Anchors

Haninge kommer allt längre med sitt lagbygge. 
 
Sent igår kväll släpptes nyheten att Haninge Anchors gjort klart med en ny målvakt, det är Jonas Moëll-Lindgren som är klar för Hockeyettanlaget och han kommer senast från spel i Moras J20-lag. Den 20-årige keepern får ses som Alexander Jirhages ersättare, den rutinerade målvakten flyttar ju som bekant till Wings. 
Det känns som ett spännande steg i karriären och även väldigt kul att få spela på en bra seniornivå så nära där jag är uppväxt, säger målvakten till klubbens hemsida. 
 
Jag har ingen vidare koll på Moëll-Lindgren men han verkar ganska lovande, de två senaste säsongerna har han fått mycket speltid i Moras J20-lag och han har även fått chansen att göra ett par juniorlandskamper på U17-nivå men det var några år sedan. Haninge borde vara en bra plats att starta upp sin seniorkarriär i, där borde han kunna få en del speltid redan första vintern för att sedan fortsätta utvecklas. Klubben har även gått ut med att man förlänger med backen Alexander Bergman som därmed går in på sin andra säsong i klubben.