Forwarden flyttar vidare

En tidigare stortalang har valt att byta klubb igen. 
 
Av en ren slump läste jag Aftonbladets Hockeybibel från hösten 2012, där listade man SHL:s mest lovande spelare och på tiondeplatsen hittar vi David Lillieström-Karlsson som stod inför det man hoppades skulle vara hans stora genombrott. Den då 18-årige talangen hade gjort en del lovande inhopp under förra säsongen men den här vintern skulle det gå lite tyngre och det blev bara fjorton matcher med AIK:s A-lag, han valde sedan att ta steget ner till Hockeyettan och Huddinge innan han var tillbaka i AIK ett år senare. 
 
Den senaste säsongen var han tillbaka i Hockeyettan, den här gången med KRIF men det gick inte så bra som man kanske hade kunnat tro och den numera 23-årige forwarden noterades för 20 poäng på totalt 30 matcher. Nu är det dags att byta klubb igen och den här gången blir det en flytt norrut, det är nämligen Östersund som knyter till sig forwarden. 
Det är en ung kille som samtidigt har mycket erfarenhet. En oerhört talangfull spelare som vi lyckats knyta till oss. Det är precis den spelartyp vi behöver få in i laget, så det känns fantastiskt, säger sporchefen Mikael Eriksson till OP.se 
 
Det är svårt att veta vad man kan förvänta sig av Lillieström den kommande säsongen, han är en spelare med stor potential men de två senaste säsongerna har varit ganska bleka (sett till hur förväntningarna varit) och man kan inte leva hur länge som helst på att vara en lovande spelare - den här vintern kan bli viktig för Stockholmaren.