Halmstad värvar poängkung

Hockeyettanlaget förstärker offensiven. 
 
Halmstad Hammers har haft en ganska tung höst, laget ligger elva i den södra serien och man kommer senast från en 7-3 förlust borta mot KRIF. Trots läget så finns det lite positiva nyheter att rapportera om, idag blev det klart att klubben värvar forwarden Alexei Sibirtsev som senast kommer från spel i Varberg. 
En riktig sniper och målskytt som gör de där enkla målen som vi behöver. Han kanske inte syns så mycket i vissa matcher, men likväl står det två mål och en assist i matchprotokollet efteråt, säger sportchefen Niklas Söderström till Hallandsposten. 
 
Den 28-årige estländaren har haft en lyckad säsong (trots Varbergs kräftgång), han har gjort tio mål och med sina 18 poäng leder han den södra seriens poängliga tillsammans med Hampus Olsson och Stefan Söder. Det här känns som en bra värvning men jag tycker att det är lite överraskande att han hamnar i Halmstad, rent geografiskt var det ett bra val men han byter egentligen inte upp sig så värst mycket. Det skulle varit intressant att se hur Sibirtsev kunnat prestera i ett topplag.