Köping - Enköping: 3-4 (efter förlängning)
Hanhals - Troja/Ljungby: 3-5
Tyringe - Vimmerby: 2-3
Tranås - KRIF: 0-4

3 vinnare...
1) Östersund. Kalix är verkligen inget dåligt lag, vilket gör ÖIK's 7-0 vinst extra imponerande. Redan efter 32 sekunder tog laget ledningen och efter halva matchen stod det 5-0 på resultattavlan. Vinsten gör att laget bara har tre poäng upp till förstaplatsen och Allettan kommer allt närmare.
2) Väsby. Den östra serien är en av de jämnaste vilket gör att varje match blir extra intressant att följa, därför kändes "Vilda Väsbys" bortavinst mot Vallentuna väldigt viktig. Allettanplatsen är långt ifrån säkrad men det känns som att Väsby, man samlade ihop en poäng mer än sexan Sollentuna och eftersom Hammarby förlorade igår så ser det lite tyngre ut för dem.
3) KRIF.  Förväntningarna är lite lägre på laget den här säsongen och det verkar vara till deras fördel, ikväll tog man en viktig seger borta mot Tranås vilket gör att Per Ljusterängs mannar bara har tre poäng upp till en Allettanplats.

2 förlorare...
1) Tranås. Som ni läste ovan så förlorade Tranås och istället för att ta sig upp på säkrare mark blev det ett bottennapp. Just nu ligger laget femma i den södra serien men spelschemat som är kvar ser ganska tufft ut, först möter man Nybro på bortaplan innan ett derby mot Vimmerby väntar, sedan rundas serien av med en hemmamatch mot Troja-Ljungby.
2) Skövde. Laget tog en poäng borta mot Kumla men inför den tredje perioden ledde man med 1-3 och en bit efter pausvilan utökades ledningen genom Alexander Henriksson. Hemmalaget lyckades kvittera innan perioden var slut och när det var dags för straffavgörandet så var det bara Kumlas Johan Planeby som lyckades göra mål. Eftersom det "bara" blev en poäng så har seriefemman lika många poäng som sexan Köping, just det laget som Skövde ska möta i den sista omgången.