Målsnålt i allsvenskan

Det blev ganskt skralt med mål i Hockeyallsvenskan. 
 
KVÄLLENS RESULTAT
Mora - Västervik: 3-1
Södertälje - Björklöven: 0-3
Västerås - Almtuna: 4-2
IK Pantern - Timrå: 1-2 (efter straffar)
AIK - Vita Hästen: Matchen blev inställd 
 
Björklöven startade säsongen på ett ganska svagt sätt men man har börjat få ordning på spelet och ikväll tog laget en stabil 0-3 seger borta mot Södertälje. Vinsten gör att "löven" kommer upp på lite säkrare mark medans Södertäljes kräftgång fortsätter, laget ligger alltjämt sist i den allsvenska tabellen. 
 
Timrå fortsätter sin succéstart på säsongen, ikväll tog man två poäng i bortamatchen mot IK Pantern och man behåller därmed serieledningen. Det såg dock ut som att laget skulle få åka hem från Malmö utan poäng, när det återstod fem minuter kvar att spela så ledde hemmalaget med 1-0 men Elias Pettersson kvitterade och tvingade fram både förlängning och senare straffar där han också gjorde mål. 
 
Mötet mellan AIK och Vita Hästen såg ut att spelas men när Norrköpingslaget närmade sig Stockholm så blev trafiken allt tätare och matchen fick flyttas fram flera gånger innan den tillslut ställdes in. Vita Hästens lagbuss var bara en bit ifrån Hovet när de fick reda på att matchen skulle ställas in och då var det bara att vända hem igen. 
Det är en väldigt märklig situation och det är få av oss som har varit med om något liknande, men det har varit gott humör ändå. Fast vi får väl se hur länge batterierna på telefonerna håller och när paniken bryter ut. Laddare finns men det är slagsmål om de få uttag som finns, säger Hästenspelaren Henrik Bankelius till Folkbladet. 
 
Hockeyallsvenskan brukar vara en målrik serie men kvällens matcher var ganska målsnåla (om man jämför med hur det brukar vara), vi får hoppas att det bjuds på fler mål i framtiden.