Troja förstärker truppen

Smålänningarna gör en stark värvning inför kvällens match. 
 
Om ett par timmar är det nedsläpp i mötet mellan Halmstad och Troja-Ljungby, en match där gästerna slänger in sitt senaste nyförvärv - en spelare som fansen känner sedan tidigare. Det är backen Jonatan Nielsen som är tillbaka i klubben efter att ha lämnat den i våras.
- Vi har ju ingen startsträcka överhuvudtaget med honom, han är inne i allt på alla plan så det är bara att köra direkt, tröjan är klar till honom, säger tränaren Pelle Svensson till klubbens hemsida. 
 
Nielsen lämnade som sagt var Troja-Ljungby efter förra säsongen och tanken var att han skulle försöka slå sig in i Timrå men han fick skadeproblem och det blev aldrig någon match i allsvenskan för den 23-årige backen. Den Tranåsfostrade spelaren blir en riktigt bra förstärkning, förra säsongen var han en av Hockeyettans bästa offensiva backar och med honom i laget känns Troja som en ännu hetare kandidat att gå hela vägen den här säsongen.
 
Den offensiva backen var en stor talang och fick debutera i SHL med Linköping redan säsongen 2011/12 och han har även spelat över 70 matcher i allsvenskan men nu är det alltså Hockeyettan som gäller för Nielsen. 
 
FAKTA: Jonatan Nielsen
Ålder: 23 år Position: Back Längd/Vikt: 191cm/83kg
Moderklubb: Tranås Statistik den här säsongen: 0 matcher, 0+0=0 poäng. 
Meriter: 7 SHL-matcher, 72 Allsvenska matcher, U17-VM Brons, J20-SM Guld, 28 juniorlandskamper.