Björklöven sparkar tränaren

Den hockeyallsvenska hösten har skördat sitt första offer. 
 
Björklöven har fått en minst sagt dålig start på säsongen, igår föll man med 0-4 hemma mot Västervik och efter sex spelade omgångar ligger laget sist i den allsvenska tabellen. Nu har ledningen valt att börja agera, idag gick man ut med att tränaren Tommy Jonsson får lämna sitt uppdrag med omedelbar verkan. 
För Björklöven är det ett sportsligt misslyckande att tvingas till den här åtgärden så här tidigt på säsongen men vi har kommit till en punkt där vi inte längre ser någon annan utväg, säger Björklövens General Manager, Jocke Fagervall, till klubbens hemsida. 
 
Det kan tyckas snabbt att sparka en tränare efter bara några omgångar men vi får väga in förra säsongen, då slutade laget tolva i allsvenskan vilket var en missräkning så Jonsson hade säkert lite extra press på sig med tanke på det. 
 
Det ska bli spännande att se vem som tar över uppdraget som huvudtränare, under tiden klubben letar efter en ny man för posten så kommer Markus Åkerblom leda laget tillsammans med J20-tränaren Jesper Jäger