Borlänge - Lindlöven: 3-4 (efter straffar)
Troja/Ljungby - Helsingborg:
Vimmerby - KRIF: 2-1

5 punkter från dagen
1) Kirunas kross
Visst var man favorit inför bortamötet med Vännäs men att det skulle stå 2-11 på resultattavlan var ändå väldigt överraskande. Laget ryckte ifrån till 2-9 i den andra perioden och som ni förstår så var segern aldrig hotad.
2) Stökigt i bajenland
I mötet mellan Hammarby och Visby/Roma åkte hemmalaget på arton utvisningsminuter och gästerna från Gotland ville inte vara sämre, de drog på sig totalt 53 minuter (inklusive ett matchstraff). Matchen vann gästerna efter att Erik Brissle gjort två mål och han ser ut att kunna bli en spelare att hålla koll på den här säsongen.
3) Glada rivaler
Skövde och Mariestad är två lag som har en hatkärlek till varandra men idag var det nog glada miner i båda lägren, SIK besegrade Åker/Strängnäs med 5-1 och Mariestad vann mot Surahammar med hela 6-1 efter att Douglas Lögdal noterats för två mål och en assist.
4) Trojas urladdning
Många tippar att laget från Ljungby ska vara med i vårens kvalserie och om man ser på dagens match så är man utan tvekan på rätt väg. Mot Helsingborg stod den 3-0 på resultattavlan efter drygt sex minuters spel och man vann tillslut matchen med hela 7-1 efter att Mattias Åkesson gjort två av lagets mål.
5) Mot en snabb återkomst?
Sundsvall spelade allsvensk hockey förra säsongen och vill tillbaka snabbt, i seriepremiären borta mot Teg vann man med beskedliga 2-7 och man är därmed ett litet steg påväg mot att göra en återkomst till högre nivåer. Asplöven vann också sin seriepremär mot SK Lejon (4-1) och dem siktar säkert också in sig på att ta sig tillbaka till Hockeyallsvenskan.

Vilka är era intryck från dagens matcher?