Uppe i norr spelades det flera högintressanta Hockeyettanmatcher, här kommer en liten sammanfattning av kvällens matcher!

Kalix - Brunflo: 2-1 (efter förlängning)
Troja/Ljungby - Vimmerby: 3-6
Halmstad - Kristianstad: 1-3

3 punkter från kvällen
1) Miniskrällen i Småland
Vimmerby är utan tvekan ett bra lag men ändå räknas bortasegern mot Troja/Ljungby som en liten skräll. Förhandsfavoriterna från Ljungby kvitterade till 3-3 i mitten av den tredje perioden men sedan vände gästerna på nytt och tillslut punkterade Hampus Harlestam matchen med sitt 3-6 mål i tom bur.
2) Frän avslutning i Haparandra
Inför den tredje perioden ledde Östersund matchen mot Asplöven med 1-2 men sedan vaknade hemmalaget till och mellan matchminut 46-54 gick man på knock och satte fem mål vilket säkrade lagets andra seger för säsongen.