Kvällens resultat i Hockeyettan

Det bjöds på en hel del mål när Hockeyettan drog igång på allvar under lördagen.

Kvällens resultat
Örnsköldsvik - Östersund: 4-1 (Norra serien)
Hudiksvall - Huddinge: 2-5 (Östra serien)
Arboga - Forshaga: 8-2 (Västra serien)
Kumla- Köping: 3-6 (Västra serien)
Halmstad - Tyringe: 3-4 efter förlängning (Södra serien)
HC Dalen - Tranås: 3-1 (Södra serien)
Nybro - Kristianstad: 1-5 (Södra serien)

Jag måste erkänna att jag blev lite överraskad när jag följde kvällens matcher, visst är Örnsköldsvik ett bra lag men jag trodde inte att man skulle slå förhandsfavoriten så pass enkelt som man verkar ha gjort. Ett annat favorittippat lag som åkte på en liten smäll var Hudiksvall, mötena mot Huddinge ligger det lite prestige i men man har redan hunnit få två tunga förluster mot laget, ikväll blev det förlust med 2-5 efter att släppt in tre mål i den sista perioden.

Just Huddinges Victor Andersson får ses som en av dagens lirare, den spelskicklige forwarden gjorde hattrick direkt och visade att han blir en av "talangfabrikens" viktigaste spelare även den här säsongen. Kristianstad gjorde processen kort borta mot Nybro, efter drygt tolv minuters spel stod det 0-3 och man vann tillslut matchen med 1-5 efter att Panternlånet Victor Öhman (förra säsongen i Västervik) noterats för både mål och assist.

Imorgon kan vi se fram emot en hel hög intressanta matcher, bland annat de här tre!