Allsvensk rutin till Hockeytvåan

Mörrum förstärker truppen rejält inför den kommande säsongen. 
 
Nere i södra Sverige finns det många riktigt bra hockeylag i allt från SHL till Hockeytrean, ett av dessa lag är Mörrum och nu har man valt att förstärka truppen rejält. Idag gick klubben ut med att backen Dave Lindarv drar på sig den mörkblåa tröjan, 29-åringen kommer senast från en säsong då han både var tränare och spelare. 
I sina tidigare klubbar har alltid Lindarv varit som bäst i de avgörande matcherna vilket vi är övertygade om att han fortsätter med att vara även i Mörrum, skriver klubben på sin hemsida. 
 
Lindarv är utan tvekan en kanonvärvning, backen spelade förviso bara tre matcher (i Olofström) förra säsongen men han har flera säsonger som en riktigt duktig Hockeyettanspelare bakom sig och han har även hunnit spela över 100 matcher i Hockeyallsvenskan med klubbar som Huddinge och AIK. Säsongen 2014/15 gjorde backen 37 poäng på 49 matcher när Tingsryd tog steget upp till allsvenskan men han valde att ta steget ner till Hockeytvåan där spel i Olofström väntade. Annars hade han säkerligen spelat på en högre nivå idag. 
 
FAKTA: Dave Lindarv
Ålder: 29 år
Position: Back
Statistik den senaste säsongen: 3 matcher, 2+2=4 poäng, 2 utvisningsminuter (Olofström)
Meriter: 120 allsvenska matcher, 211 Hockeyettanmatcher, avancemang till Hockeyallsvenskan (14/15).