Skyttekungen stannar

Idag går Hudiksvall ut med goda nyheter. 
 
De senaste dagarna har flera spelare valt att skriva på nya kontrakt med klubben och idag är det dags för ytterligare en spelare att göra detsamma, den här gången handlar det om forwarden Oscar Bergkvist som skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2017/18. 
Jag trivdes bra i stan och i laget och det är skönt att vara kvar och fortsätta utvecklas under "Lillis". Nu har jag fått mer skinn på näsan och vet bättre vad som väntar på seniornivå, så nu är det bara att köra på, säger forwarden till klubbens hemsida. 
 
Bergkvist får ses som en av den gångna säsongens bästa Hudiksvallslirare, 22-åringen från Stockholm gjorde succé under sin första vinter i Glysishallen och stod bland annat för 22 mål på 42 matcher. Det här får ses som en väldigt bra förlängning, man behåller en av sina offensiva nyckelspelare och dessutom en lirare som går emot en viktig säsong. Om forwarden fortsätter i samma stil som den här vintern så kommer snart chansen att få visa upp sig i allsvenskan igen, säsongen 2014/15 gjorde han fyra matcher i Mora och det gav säkert mersmak.