Gripen förstärker offensiven. 
 
Säsongen närmar sig med stormsteg men det finns fortfarande tid att spetsa till trupperna lite, igår gick Nyköpingslaget Gripen ut med sin senaste värvning. Valet föll på forwarden Philip Larsson, som senast kommer från spel i Hockeytvåan med HC Flyers där han avslutade säsongen efter att Kumlas säsong tagit slut. 
- Han är en stor & kraftfull forward med ett bra avslut. Vi hoppas att hans poängskörd fortsätter här och han har även bra erfarenheter från både Hockeyettan & Hockeyallsvenskan, skriver klubben på sin hemsida. 
 
Larsson får ses som en bra förstärkning, den senaste säsongen var inte så bra rent poängmässigt men han kan bidra med ett fysiskt spel som lär behövas. Tidigare under karriären har dock 23-åringen producerat en hel del poäng, säsongen 14/15 stod han för 38 poäng på 34 matcher i Kumla. Samma säsong spelade han även tretton matcher i BIK Karlskoga och han har spelat totalt 39 matcher i Hockeyallsvenskan, medans det blivit 112 i Hockeyettan vilket resulterat i 93 poäng. 
 
För några dagar sedan gick klubben även ut med att man gett spanjoren Carlos Quevedo chansen att visa upp sig under försäsongen. Forwarden kommer senast från spel i den spanska högstaligan och han representerade även sitt land i totalt fem matcher under vintern. Det är dock oklart hur stor skillnad det är på Hockeyettan och den spanska ligan.. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress