Huddinge visar framfötterna

Hockeyettanlaget har inlett försäsongen på ett lovande sätt.

Huddinge är ett av lagen som går in i säsongen med högst förväntningar på sig, man kommer från en väldigt lyckad säsong där man var ett av Hockeyettans bästa lag och även om man inte tog sig hela vägen ska man vara väldigt nöjda. Under våren och sommaren har man förstärkt truppen med flera riktigt duktiga spelare och det har redan visat sig ge resultat. Igår tog man sig an Borlänge och det tog bara en minut innan Dennis Nordström kunde ge "talangfabriken" ledningen, en ledning man aldrig skulle släppa.

När Mathias Franzén satte 5-2 i början av den tredje perioden var matchen mer eller mindre vunnen men man fortsatte att skapa chanser och när slutsignalen ljöd stod det 7-2 på resultattavlan. Huddinge fortsätter därmed att visa prov på ett fint offensivt spel, hittills har man gjort elva mål under försäsongen och känslan är att man lär vara ett av Hockeyettans målfarligaste lag även i vinter. Även defensiven ser ut att kunna bli bra, ikväll gav man målvaktslöftet Fredrik Meurling chansen i kassen och 19-åringen stod för en fin insats.
- Det var kul att få spela med de stora killarna, en dröm har gått i uppfyllelse idag, sa den lovande målvakten till klubbens Webb-TV efter slutsignalen.