Rutinerad forward till Hockeyettan

Kiruna förstärker offensiven med en erfaren spelare. 
 
Säsongen har redan dragit igång med ett gäng försäsongsmatcher men det finns fortfarande tid att spetsa till sina trupper, något som Kiruna gjort idag. Klubben har gått ut med nyheten att forwarden Heikki Puustinen är klar för laget, han kommer senast från spel i finska Jokipojat. 
Vi har letat efter en spelare som passar in hos oss. En vältränad spelare med bra arbetsmoral men samtidigt med erfarenhet från spl på högnivå. Vi har hört mycket bra om Puustinen i de hänseendena när vi pratat med före detta spelare och ledare till honom, säger sportchefen Mattias Älvero till klubbens hemsida. 
 
Puustinen är en 30-årig forward som har samlat på sig en hel del rutin, han kommer som sagt var senast från spel i Jokipojat där han stod för 16 poäng på 52 matcher den gångna säsongen. Forwarden har spelat över 400 matcher i den finska andraligan och han har även testat på spel i Frankrike där han noterades för 20 poäng på lika många matcher i Toulouse säsongen 2015/16. 
 
Det är lite svårt att veta vad vi kan förvänta oss av Kiruna den här säsongen, man har en hel del nya spelare som inte spelat så mycket i den här serien och det kan säkert ta ett tag innan man får ihop laget på ett bra sätt. Samtidigt finns det både erfarenhet och klass i backen Joni Liljeblad som gör sin sjunde säsong i klubben, och sin fjärde som lagkapten. Håll även ett extra öga på den tidigare jättetalangen Malcolm Zander som man hoppas ska få en nytändning i sin nya omgivning. 
 
Hur tror du det kommer gå för Kiruna den här säsongen?