Rutinerad forward till Hockeytrean

Virserum förstärker offensiven med en rutinerad spelare. 
 
Förra säsongen inledde smålandslaget Virserum sin satsning mot högre serie och även om man inte lyckades ta steget upp direkt så blev man mycket starkare. Nu siktar man på att ta det där sista steget och i dagarna har man gått ut med värvningen av forwarden Robin Ekström, en spelare som vet vad som krävs för att avancera i seriesystemet. 
En riktig kanonförstärkning. Han har varit lyckosam var han än varit så han kommer definitivt bli en riktig publikattraktion, säger Stefan Svensson från Virserums sportgrupp till Vimmerby tidning. 
 
Säsongen 2015/16 stod han för hela 64 poäng på 32 matcher när Kalmar tog steget från trean till tvåan och väl i Hockeytvaån fortsatte han att göra bra ifrån sig. Den gångna säsongen noterades 30-åringen för 48 poäng på 40 matcher och han var en av Kalmars bästa spelare. 
 
Det här är utan tvekan en bra värvning, man får in en rutinerad spelare som spelat i allt från Hockeyallsvenskan (31 matcher med Oskarshamn) till Hockeytrean och han lär få en viktig roll i sitt nya lag. Sedan tidigare finns lirare som Simon Dahl och Jim Nordh vilket gör att Virserum får ses som en av seriens största förhandsfavoriter även den här säsongen.