Tung förlust för Visby/Roma

Laget ute på Gotland har drabbats av en tung spelarförlust. 
 
Om ni följer bloggen så kunde ni läsa ett inlägg under gårdagen där jag skrev att förlusten av Andreas Gröndahl kan bli tung för Visby/Roma och idag står det klart att man tappar ytterligare offensiva muskler. Det är Valbo som gått ut med nyheten att man förstärker sin trupp med Joakim Axman, en spelare som har ett förlutet i klubben. 
Joakim är en poängstark forward som håller väldigt hög div 1 nivå och stärker våran redan starka forwardsuppsättning. Vi är naturligtvis väldigt glada att ännu en kille som varit i föreningen förut väljer att spela för oss, skriver klubben i ett uttalande på sin hemsida. 
 
Det är verkligen en fin förstärkning för laget som slutade tia i grundserien den senaste säsongen, man får in en offensivt skicklig spelare som varit en av Hockeyettans stabliaste målskyttar de senaste åren. 23-åringen har spenderat de två senaste säsongerna ute på Gotland vilket resulterade i 89 poäng på 95 matcher vilket får ses som en mycket fin siffra. 
 
Säsongen 2009/10 flyttade Axman till Valbos organisation där spel i juniorlaget väntade men tillslut fick han chansen i A-laget och där har han gjort 66 poäng på 48 matcher, något som säkert spelar roll nu när klubben väljer att värva tillbaka den skicklige spelaren.