Talangen lämnar Hockeyettan?

Hockeyettan förlorar en av sina mest lovande spelare. 
 
Den senaste tiden har det mesta gått emot Östersund, laget har haft en riktigt tung period efter nyår och i nuläget känns ett allsvenskt avancemang långt borta för det topptippade laget. En positiv sak med säsongen har iallafall varit Calle Själin, den 17-årige backen har fått debutera i Hockeyettan och han har gjort bra ifrån sig - så bra att allsvenska klubbar blivit intresserade av honom. 
 
Nu verkar det bli så att backen tar klivet till Timrå, så fort Östersund spelat klart sin säsong. Jättetalangen har noterats för tolv poäng på 30 matcher och har även spelat fyra juniorlandskamper under säsongens gång, ett bevis på att han haft ögonen på sig från högre håll. Det här är inte första gången som Östersund får fram en duktig back, för ett par säsonger sedan var det Calles storebror, Pontus Själin, som lämnade klubben för spel i Leksands J20-lag och numera håller 20-åringen till i Luleå.
 
En annan spelare som fostrats i klubben är backen Emil Djuse, som slog igenom med att göra 40 poäng på 41 matcher säsongen 2011/12 vilket gjorde att Södertälje värvade honom. Där blev det en säsong innan steget togs till Frölunda, sedan dess har han hunnit med att spela i klubbar som Malmö och Modo men nu är 23-åringen inne på sin första säsong i Skellefteå.