Doldislaget prestigevärvar

Ett av Hockeytvåans minst omtalade klubbar förstärker truppen rejält. 
 
Grundserien gick inte riktigt som förväntat i Stenungsund, laget slutade sist i grundserien efter att bara samlat ihop 16 poäng på 22 matcher. Nu är det fortsättningsserien som gäller och även där har det gått ganska tungt men nu kanske det kan bli ändring på det. Idag gick klubben ut med två imponerande värvningar, bröderna Michael och Andreas Schumacher är klara för klubben. 
 
Andreas Schumacher kommer senast från spel i Hockeyettan med KRIF och tidigare har den 20-årige forwarden spelat i Färjestads J20-lag, samt tre säsonger i WHL (Western Hockey League) men nu är det alltså Hockeytvåan och Stenungsund som gäller för den lovande spelaren. 
 
Storebror Michael Schumacher inledde säsongen i allsvenskan med Södertälje och han får räknas som den mest imponerande värvningen sett till meriterna. 23-åringen lämnade Sverige för spel i OHL inför säsongen 2011/12 och har sedan dess hunnit spela 175 matcher i AHL och han har även spelat tre juniorlandskamper. 
 
Ikväll spelar Stenungsund borta mot Tibro, det återstår att se om de båda bröderna finns med i laguppställningen redan då.