Kvällens resultat i Allettan

Ikväll har det varit full fart i Allettan södra, här kommer en liten sammanfattning!
 
Kvällens resultat
Vimmerby - Lindlöven: 4-3
Skövde - Borlänge: 3-2
Kumla - KRIF: 1-3
Nybro - Kristianstad: 4-5 (efter förlängning)
Troja/Ljungby - Mariestad: 3-2 (efter straffar)
 
Vimmerby & KRIF tog varsin riktig viktig seger ikväll, Tigrarna stod för en fin insats hemma mot Lindlöven samtidigt som KRIF kunde kriga ner Kumla i en riktig skottkavalkad (40-56). Segrarna till trots har man en del kvar att bevisa och man har även en bit kvar upp till toppskicktet, där håller Kristianstad och Troja-Ljungby fortsatt till efter att ha tagit nya segrar ikväll. 
 
Troja fick dock nöja sig med två poäng när Mariestad kom på besök, matchvinnare blev Stefan Söder som satte två mål i straffavgörandet. Trots vinsten så är det Kristianstad som leder serien, laget tog två viktiga poäng borta mot Nybro efter att Joel Persson skjutit hem segern i förlängningen inför knappt 1300 åskådare. 
 
Ett lag som jag kanske förväntat mig lite mer av är Borlänge, hittills har man inte riktigt fått spelet att stämma och ikväll fick man åka hem från Skövde med en förlust (trots ledning inför den tredje perioden). fortfarande ung men man har har redan fyra poäng upp till tredjeplatsen som Nybro lagt beslag på. Oskar Back var hemmalagets stora matchhjälte med sina två mål och nu kan laget börja blicka uppåt i tabellen.  Serien är 
 
--
 
Det har även spelats hockey i fortsättningsserierna, vi kan bland annat notera att Arboga krossat Åker/Strängnäs med 0-6 och att Teg tog en något överraskande 5-4 seger hemma mot Kiruna.