Succéspelaren tillbaka i Hanhals

Hockeyettanlaget förstärker offensiven med ett bekant ansikte. 
 
Hanhals är ett lag som ofta får hålla till lite i bakgrunden, man kommer senast från en säsong som var långt ifrån lyckad. Man lyckades dock behålla sin plats i serien och nu blickar man framåt, idag presenterade klubben nyheten att Niklas Svensson är tillbaka i laget. Forwarden kommer senast från spel i Hockeytvåan med Ulricehamn. 
En spelare med en oerhört hög potential och som är skicklig i det "svåra" spelet. Pucksäker, bra i powerplay och duktig på att hitta lösningar i trängda lägen. Dessutom är han en bra avslutare och har ett riktigt bra skott, säger sportchefen Björn Erlandsson till klubbens hemsida. 
 
Svensson är en ung men ändå relativt erfaren spelare som debuterade i serien redan säsongen 09/10. Sedan dess har 25-åringen spelat i klubbar som Helsingborg, Hudiksvall och Vimmerby (där han gjorde 31 poäng säsongen 14/15). Hanhals supporterskara minns säkerligen forwarden från säsongen 15/16 då han stod för 24 poäng på 19 matcher och hade stor del i klubbens avancemang till Hockeyettan. 
 
I och med dagens värvning har kommit en bra bit på sitt lagbygge, man har totalt 18 spelare med kontrakt och nu finns det bara några få lediga platser i truppen.