Legendarens son till Hockeyettan

Haninge Anchors förstärker truppen med en lovande spelare. 
 
I Haninge börjar man sakta men säkert bli klara med sitt lagbygge inför den kommande säsongen men det finns fortfarande en del lediga platser. Idag gick klubben ut med att man förstärker defensiven med backen Viktor Bemström som värvas in från Södertäljes J20-lag. 
Jag tycker att det ska bli kul att spela i Haninge. Har fått en positiv bild av föreningen och tror att det finns bra möjligheter att utvecklas i Haninge. Vi har kört på bra såhär långt av försäsongsträning och det är en positiv känsla i gruppen, säger backen till klubbens hemsida. 
 
Bemström kommer som sagt var senast från Södertäljes organisation där han noterades för elva poäng på 45 matcher den gångna säsongen. 20-åringen har även spelat en del juniorhockey i Leksand men det här blir första säsongen på seniornivå så det är svårt att veta vad vi kan förvänta oss av backen som är son till Södertäljelegendaren Stefan Bemström
 
För Haninge finns det fortfarande en del viktiga beslut att ta innan säsongen drar igång, i nuläget har man ingen målvakt med kontrakt och det ska bli intressant hur man kommer göra på den positionen. Man har valt att bygga ett väldigt ungt lag, som det ser ut nu har man ingen spelare som är över 30 år och det finns bara en spelare som är född på 80-talet (Viktor Fjällby-Johansson). 
 
Hur tror du det kommer gå för Anchors den här säsongen?