Nya spelare till Hudiksvall?

Hockeyettanlaget ryktas förstärka truppen ytterligare.
 
Hudiksvall känns som ett av laget i serien som imponerat mest under våren, truppen har förstärkts i på alla fronter och senast värvades den rutinerade målvakten Magnus Åkerlund in från Sundsvall. Nu ryktas det att klubben kommer förstärka truppen ytterligare från just Sundsvall, det ska röra sig om en forward och en back som har allsvenska meriter i bagaget. Ett annat rykte är att juniormålvakten Måns Swärdh ska få chansen i A-laget den här säsongen, det sägs att Simon Nordhs tid i klubben närmar sig ett slut. Om det blir så återstår att se. 
 
Spelare som Patrik Elfsberg, Filip Lander och Mats Hjort kommer göra nytta i sitt nya lag och de tidigare nyckelspelarna Markus Västilä och Jonas Lindström lär fortsätta att vara väldigt viktiga kuggar i Lars Lövbloms lagbygge. Man har en härlig blandning av unga och mer erfarna spelare, forwarden Anton Hammargård är en av lagets unga spelare som ska bli intressanta att följa den kommande säsongen. 
 
Kan det här bli säsongen då Hudiksvall går från att vara ett lag som inte riktigt räcker till i playoffspelet, till att nå kvalserien och få spela om allsvenska platser?