Värvningsbomb av doldislaget

Valdemarsvik har gått ut med säsongens hittills mest imponerande värvning. 
 
De senaste åren har laget från Östergötland tagit stora kliv framåt, man satte sig själva på kartan med värvningar av bland annat den tidigare HV71-spelaren Ola Svanberg och Vita Hästen-profilen Linus Näsström vilket gjorde att man kunde kvala mot Hockeytvåan. Laget kommer senast från en ny fin säsong och blicken verkar fortsätta att vara högt riktad. Idag gick klubben nämligen ut med att man förstärker truppen i form av forwarden Tomas Wallgren som senast kommer från spel i Hockeyettan med Skövde. 
 
Det här är en riktigt stark värvning, man får in en rutinerad spelare som debuterade i Elitserien för över tio år sedan och som hunnit med att spela i klubbar som Luleå, Malmö och Björklöven. Jag började följa forwarden för ungefär sex år sedan, då flyttade han ner till Norrköping och de kommande två säsongerna skulle spenderas i Vita Hästen där han var populär bland fansen. Efter att ha gjort 65 poäng på 91 matcher värvades han till Asplöven där det blev en säsong i Hockeyallsvenskan innan flyttlasset gick vidare till Piteå. Den gångna säsongen inleddes i Arboga men efter några omgångar värvades han till Skövde där det blev 20 poäng på 32 matcher vilket visar att han fortfarande håller en hög klass. 
 
Wallgren lär bli en av lagets viktigaste spelare och han kan åter ge en del Hästensupportrar en anledning att ta E22:an ett par mil söderut, precis som man gjorde när firma Näsström/Gardell bombade in 114 poäng säsongen 2015/16.