Nya tider i Vita Hästen

Det händer saker i Norrköpingsklubben. 
 
Efter en turbulent vinter står det klart att Niklas Czarnecki kliver av sitt uppdrag som sportchef i Vita Hästen, det gick han ut med under en pressträff på onsdagskvällen. Det blev tre säsonger i klubben för den 51-årige Västervikssonen, en som tränare och två som sportchef. 
Det är något som vuxit fram under längre tid. Väldigt många nätter och dagar och mycket funderande till höger och vänster. Beslutet landade igår. Det har tärt de här tre åren med en tuff arbetssituation. Ett minne för livet med mitt första år och vill tacka Vita Hästen för de här åren, sa Niklas Czarnecki på pressträffen. 
 
I nuläget är det inte bestämt exakt när som Czarnecki gör sin sista dag i klubben, det verkar som att han kommer vara kvar och hjälpa till så länge klubben vill. Det här gör att tränaren Jonas Johnson får ett större ansvar, som det ser ut nu så kommer han leda jakten på nyförvärv tillsammans med de gamla klubblegenderna Conny Gyllander och Peter "Firsov" Eriksson.  
 
Fram till idag har klubben sex stycken kontrakterade spelare, däribland hemmasonen Jesper Samuelsson och skyttekungen Rickard Palmberg. Om man tar en titt på laget så finns det såklart många olika spelare som behöver komma in under våren och sommaren, just nu har man tre centrar och det känns som att nästa centerspelare inte kommer vara en spelare som spelat i laget den här säsongen.