Tränarjakt i Hudiksvall

Hockeyettanlaget gör förändringar på tränarsidan. 
 
Inför den här säsongen lämnade Fredrik Johansson klubben för att ta över Halmstad, in kom Lars Lövblom och förväntningarna var relativt högt ställda. Den rutinerade tränaren hade ett starkt lag på pappret och man nådde både Allettan och playoff men i den första rundan tog äventyret slut då Asplöven visade sig vara en för hård nöt att knäcka. För ett par dagar sedan beslöt sig klubben för att bryta med Lövblom och jakten på en ny tränare inleddes. 
Ett flertal personer i ledande funktioner inom föreningen har varit delaktiga i denna utvärdering. Beslutet är därför mycket väl förankrat i enlighet med vår affärsplan, säger ordföranden Sven Görgård till klubbens hemsida.
 
Jag vet inte riktigt om jag tycker att det här är rätt beslut att ta, visserligen hade man en ganska ojämn säsong men samtidigt fanns det en hel del positiva punkter som man kan bygga vidare på. Hudiksvall lyckades bra med sina värvningar, den nya duon Joonas Koskinen & Joonas Sammalmaa gjorde 84 poäng tillsammans och det gäller att försöka behålla dem (även om det nog blir väldigt svårt). För att nå ännu längre gäller det även att försöka knyta till sig en riktigt stark målvakt, de senaste säsongerna tycker jag man saknat en keeper som kan vinna matcher åt laget.  
 
Hur bra tror du det kommer gå för Hudiksvall nästa säsong?
 
 
 
7
F.D. Sponsor

Nån ny keeper kommer inte ansluta så länge inte nån ny ledare/styrelse kommer och vågar slå näven i bordet. Lillis "tog med sig" Hedberg som varit bättre än Nordh i år, men valet av förstemålvakt föll inte i god jord hos "fel personer". Därav anledningen att Lillis fick gå! Hur man ska få en bättre A-tränare fattar då inte jag, dom lär prata med varandra misstänker jag och undra hur många som är intresserad av att träna ett div. 1 lag där man inte får göra vilka val man vill bland spelarna!!?

Anonym

Som personen ovanför skriver säger inte Hudiksvall sanningen, sanningen i varför Lillis fick gå beror nog mest på att "pappas son inte fick stå" tillräckligt många matcher för att "han" skulle bli nöjd. Nä nästa säsong kommer jag inte ha några höga förväntningar överhuvudtaget för Lillis är banimej den bästa tränaren dem haft sen dem gick upp i div 1. Jag avslutar med att säga att hudik måste sluta upp med sin svågerpolitik och börja tänka realistiskt om man vill nå allsvenskan inom snar framtid.

Anonym

Tycker det är svårt att uttala sig när man inte vet vad som hänt. Är säker på att det inte grundar sig på sportsliga resultatet utan något som hänt som gjort att HHC varit tvungna att göra sig av med Lillis

F.D. sponsor #2

Faktum är att spelarna själva ej har fått någon förklaring till varför den bästa och mest omtyckte tränaren någonsin i klubbens historia fick gå. Skam åt styrelse, skam åt orförande, skam åt samankallande för sportgruppen. Ambitionen att etablera sig i allsvenskan känns som ett stort skämt när man konstaterar vilken oproffisionalism som fakriskt råder i HHC's sandlåda. Ska man bygga ett lag kring en strategi som sponsorer och supportrar ställlt sig bakom eller runt en svågerpolitik som nyss nämda grupper fördömer. Vi får hoppas att sponsorerna verkligen börjar ställa krav på HHC's organisation och använder den makt dom besitter. Utan sponsorerna spricker strategin.

Old DVG supporter

Efter ha läst kommentarerna och fått hörs kommentarer runt om i Hudiksvall så skulle jag själv bli väldigt intresserad om sponsorerna skulle lägga fram någon form utav ultimatum till klubben och ställa en jävla massa krav för med den makten dem innehavar så kan dem det! Samt så vet alla runt om HHC att den personen som sitter högst upp i hierakin gör inget annat än värnar om sin lilla pojke. Jävla svågerpolitik!!! Denna "tupp" som sitter högst upp har även varit högst upp förut när dennes pojke var i föreningen men han försvann lika fort från föreningen dagen då hans pojke drog iväg men det roliga är ändå att han kom tillbaka så fort som möjligt när han lilla pojke kom tillbaka till föreningen. Jävla sammanträffande eller hur? Nä denna förening kan ju fara åt pipsvängen tills dem gör sig av med denna "tupp" högst upp för det enda han gör är att värna om sin grabb och skiter fullständigt i föreningen! En sak har jag också funderat på, hur kan denna pojke ens klara av att representera denna fina förening med vetskapen av vad dennes far gör med föreningen. Skämskudde på de båda två!!!!

Anonym

Viss företagskultur skall inte tillämpas i styrelsen och det gör det i Hudik Hockey.
Föryngra med helt nytt blod i styrelsen och inte gamla uvar som håller varandra om ryggen.
Nu har vi klantat till med en toppen tränare och låt inte det forsätta!

Anonym

Om folk bara visste vad som försiggår i HHC så skulle ingen vilja sätta sin fot i Glysis. En genomrutten förening!