Allsvensk rutin till Hudiksvall

Hockeyettanlaget förstärker offensiven med en intressant spelare. 
 
Sakta men säkert börjar truppen bli full men det finns fortfarande några lediga platser i Glysishallens omklädningsrum och idag har Hudiksvall gått ut med sin senaste värvning. Den här gången har man tittat på allsvensk hockey och hittat forwarden Mats Hjort, som senast kommer från spel i just den serien med succélaget Mora. 
Mats är en hårt arbetande fysisk forward och en spelartyp som vi saknar. Han tillför viktig rutin från HockeyAllsvenskan vilket blir viktigt för vår ganska unga trupp, säger sportchefen Anders Schmidt till klubbens hemsida. 
 
Hjort får ses som en relativt rutinerad spelare, debuten i Hockeyallsvenskan skedde redan säsongen 10/11 men då blev det bara två inhopp i Mora. Efter säsongen flyttade forwarden till Ore och sedan fortsatte karriären i Åker/Strängnäs där han noterades för 74 poäng på 103 matcher. Säsongen 15/16 blev det inte så mycket spel för den Orefostrade forwarden men efter ett bra kvalspel med Borlänge fick han chansen i Mora och där spenderades hela den gångna säsongen, han spelade totalt 51 matcher i succélaget men följer alltså inte med på SHL-äventyret.
 
Istället blir det spel i Hockeyettan med Hudiksvall och det känns som att han borde få en relativt viktig roll i sitt nya lag, han beskrivt som en fysisk spelare men på den här nivån kan han även producera en hel del poäng vilket han visat tidigare. 
 
Vad tycker du om värvningen?