Allsvensk värvning av Skövde

Hockeyettanlaget förstärker offensiven med en meriterad spelare. 
 
Om man inte riktigt tagit steget till Hockeyallsvenskan på ett bra sätt så kan det vara klokt att testa lyckan i Hockeyettan, precis det gör forwarden Anton Blomberg som lämnar Vita Hästen för spel i Skövde. Den 21-årige forwarden kommer till sin nya klubb med både allsvenska- och SHL-matcher i bagaget. 
I Anton får vi en aggressiv och stark skridskoåkare med ett vasst skott som kommer att betyda mycket i det offensiva spelet. Anton är en spetsspelare som vi tror kommer göra skillnad och samtidigt bli en publikfavorit i Billingehov, säger sportchefen Hans Ljunggren till klubbens hemsida. 
 
Blomberg räknades som en väldigt lovande spelare när han fick debutera i Linköpings A-lag under slutspelet våren 2014, den efterföljande säsongen fick han spela ytterligare tre matcher och säsongen 15/16 tog han slutligen en ordinarie plats i laget. Efter att ha gjort sex poäng på 46 matcher valde forwarden att ta steget ner till Hockeyallsvenskan men säsongen i Vita Hästen var inte riktigt så lyckad som man kanske förväntat sig och flytten till Skövde kan bli något av en nystart för den Motalafostrade forwarden. 
 
-- 
 
Ett annat lag i serien som förstärker truppen är Vimmerby, man har gjort klart med målvaktslöftet Jonathan Stålberg som senast kommer från spel i Skellefteås organisation där han spelade ett dussintal matcher i klubbens J20-lag den gångna säsongen. 
Det ska bli riktigt kul att komma till Vimmerby. Det är en klubb jag hört mycket gott om, och jag vet att klubben har höga ambitioner. Jag gör min första säsong som senior, och det var till den södra hockeyettan jag ville, säger målvakten till klubbens hemsida.