Dubbla värvningar av Asplöven

Haparandalaget förstärker truppen på dubbla fronter. 
 
Asplöven lyckades inte riktigt motsvara förväntningarna som var ställda på laget inför den senaste säsongen, man slutade fyra i grundserien men när det blev dags för Allettan så fick man nöja sig med en sjundeplats - 16 poäng bakom seriesegrande Huddinge. Nu är siktet inställd på en ny säsong och idag har klubben gått ut med två värvningar, backen Olov Lundqvist och forwarden Lubomir Fetkovic är klar för Hockeyettanlaget. 
- Olov är skridskostark och spelskicklig. Han har varit här under många år och kommer bli viktig såväl på som utanför isen, säger Urban Lahti till klubbens hemsida. 
 
Just Lundqvist får ses som det namnmässigt starkaste nyförvärvet, 28-åringen debuterade i Hockeyallsvenskan redan 2011 och har hunnit med att spela över 250 matcher i serien. Så sent som den senaste säsongen spelade han i serien med Södertälje vilket resulterade i fyra poäng på 43 matcher (inklusive kvalserien) så visst är det en rutinerad spelare som återvänder till klubben där han spelat fem säsonger (10-11,12-14,14-15). 
 
Lubomir Fetkovic är inte lika välkänd men kommer från en lyckad säsong i Väsby där han noterades för 36 poäng, som grädde på moset fick han även chansen att debutera i det Slovakiska A-landslaget. Forwarden debuterade i Hockeyettan under säsongen 14/15 och har tagit stora steg framåt i sin utveckling så det ska bli väldigt intressant att följa honom under den kommande säsongen.