Gripen värvar

Nyköpingslaget förstärker truppen inför sin första säsong i Hockeyettan. 
 
Hittills har Gripen legat ganska lågt när det kommer till att värva spelare men igår gick man ut med en hel del nyheter. Från Östersund ansluter forwarden Christoffer Arvidsson samtidigt som juniorduon Kristoffer Berggren Eklund & Fredrik Skatteboe Carlsson får chansen att visa upp sig - de har nämligen fått varsitt try-out kontrakt. 
- En spelskicklig herre som de tre senaste säsongerna tillhört ett av topplagen i Hockeyettan. Med väldigt tuff konkurrens har han haft en liten undanskymd roll i ÖIK, med ett större förtoende hos oss tror vi han kan växa ut till en av nyckelspelarna i laget, skriver sportgruppen om Arvidsson på klubbens hemsida. 
 
Arvidsson kommer som sagt var senast från spel i Östersund där han noterades för sju poäng på 39 matcher och han har gjort totalt 107 matcher i klubbens A-lag. En annan spelare som spenderat vintern i Hockeyettan är Albin Nordvall, den 19-årige backen gjorde totalt tretton matcher i Hudiksvall och nu har talangen skrivit på ett try-out kontrakt med Nyköpingsklubben. 
 
Samtidigt som klubben gick ut med de här nyheterna så meddelade man även att målvakten Marcus Axbom och forwarden Markus Berg lägger skridskorna på hyllan. Det är två spelare som har en stor del i klubbens framgångar de senaste säsongerna och det är synd att de inte väljer att fortsätta äventyret i Hockeyettan. 
 
Jag är inte jätteimponerad av Nyköpingslagets lagbygge men det finns fortfarande några lediga platser och lyckas man få in rätt typ av spelare så kan man kanske bli att räkna med när säsongen drar igång.