Publikfavoriten är tillbaka

Mariestad har slagit på den stora värvningstrumman. 
 
De senaste veckorna har laget tappat flera riktigt duktiga spelare men idag kunde Mariestad gå ut med en glad nyhet, en ny spelare är klar för laget. Igår gick Västerås ut med flera värvningar men idag står det klart att man tappar forwarden Eddie Davidsson till just Mariestad, en klubb han har ett förlutet i. 
Vi är otroligt nöjda med den här förstärkningen. Med sina tre år i allsvenskan har Eddie viktig rutin att tillföra laget och han blir en naturlig ledargestalt i vår ganska unga trupp, säger sportchefen Ronny Johansson till Mariestadstidning. 
 
Den 27-årige forwarden är fostrad i Västerås men inför säsongen 09/10 flyttade han till Enköping för att få nyttig speltid på seniornivå och ett par säsonger senare gick flyttlasset vidare till Mariestad. I BOIS-tröjan lyckades Davidsson väldigt bra och efter att ha gjort 50 poäng på 44 matcher under sin tredje säsong i klubben så värvades han hem till Västerås där han spenderat de tre senaste säsongerna. Under vintern var han en av få ljusglimtar i laget och han stod bland annat för 22 poäng under den allsvenska grundserien. 
 
Med Hockeyettanmått mätt får det här ses som en riktig kanonvärvning, man får in en rutinerad spelare som håller hög klass och som dessutom har ett förlutet i klubben. Det kan väl knappast bli bättre? 
 
Vad tycker du om värvningen av Davidsson?
 
 
1
Krister Holm

Nej bättre värvning än så här kan inte Bois göra. Man får en spelare med poänggaranti som dessutom kan lyfta sin omgivning. Han bidrar med rutin till ett rätt orutinerat gäng som har stor potential. Dessutom med ett stort Boishjärta, han säger att Bois är klubben i hans hjärta trots att han är fostrad i Västerås. Att vi skulle få in en som kunde ersätta Lögdahl trodde jag inte men nu har vi tom fått in en som är bättre!