Rutinerad forward flyttar vidare

En av Hockeyettans mest rutinerade spelare väljer att byta klubb. 
 
Enköping har varit en av vårens stora förlorare i silly season-racet, spelare som Kevin Weiskog & Oscar Pettersson har packat hockeytrunken och begett sig till Västerås vilket skapat stora hål i Hockeyettanlagets offensiv. Idag kunde dock Enköping gå ut med glada nyheter, forwarden Johan Wictorsson är nämligen klar för laget. 
 
Wictorsson kommer senast från spel i Väsby där han stod för 36 poäng på 45 matcher under vintern och 30-åringen har för vana att producera en hel del. Forwarden med rötterna i Östervåla debuterade i allsvenskan redan säsongen 04/05 och har spelat över 70 matcher i Almtuna men de senaste åren har han spenderat i Hockeyettan så visst är det en rutinerad spelare som ansluter till Bahcohallen. 
 
-- 
 
En spelare som troligtvis kommer få mäta sina krafter med Enköping den kommande säsongen är Manne Mattisson, den lovande forwarden byter Brynäs J20-lag mot spel i Västerås. Den 19-årige forwarden kommer från en lyckad säsong där han slutade tvåa i den interna poängligan (37 poäng på 47 matcher) i SuperElit och nu får han alltså chansen att visa upp sig på seniornivå. 
- En spännande kille, jag har hört mycket gott om honom genom mina kontakter i Brynäs som säger att det finns en otrolig uppsida på honom, säger sportchefen Patrik Zetterberg till klubbens hemsida.