Stjärnan till Hockeyettan?

En meriterad spelare ryktas göra sin comeback i Hockeyettan. 
 
Under hösten har forwarden Jimmie Ericsson varit klubblös vilket skapat en hel del spekulationer om var karriären kommer fortsätta. 37-åringen, som spenderat de två senaste säsongerna i Skellefteå, har ryktats vara nära en övergång till Leksand (som han tidigare spelat i). Nu verkar det dock som att han gör comeback i ett annat lag, nämligen SK Lejon. Det är Expressens bloggare Mr Madhawk som var först med att skriva att det var just Hockeyettanlaget som blir hans nya klubbadress. 
 
Visst är det överraskande om 37-åringen väljer att spela just i SK Lejon men samtidigt känns det som en logisk lösning. Det är fortfarande oklart vilken form han är i och om han kan spela på en hög nivå igen och då kan det vara smart att köra ett par matcher i Hockeyettan för att se om han verkligen kan spela igen. Redan under förra säsongen hade han som bekant skadeproblem och det var därför som Skellefteå valde att inte förlänga kontraktet med sin lagkapten. 
 
En spelare som utan tvekan kommer spela i Hockeyettan den här säsongen är Algot Landin, backen har lånats ut av Timrå till Boden och ser ut att göra sin första match idag när laget möter Teg. 18-åringen har noterats för fyra poäng på tio matcher i Timrås J20-lag men fick göra allsvensk debut redan förra säsongen och ses som en väldigt lovande spelare. Backen ser även ut att vara med imorgon då Boden tar sig an Vännäs.