Veteranen är tillbaka i allsvenskan

Västervik förstärker offensiven med ett bekant ansikte. 
 
Förra säsongen var Västervik en av Hockeyallsvenskans största överraskningar men hösten har varit betydligt tyngre, inför kvällens match mot IK Pantern ligger laget näst sist i tabellen och nu väljer klubben att agera. För några dagar sedan lämnade Viktor Lindell laget för spel i Norge men nu ersätts forwarden av en annan spelare som senast kommer från just Norge. Det är veteranen Conny Strömberg som är tillbaka i Hockeyallsvenskan efter att ha spenderat inledningen av säsongen i Lørenskog där han stod för tretton poäng på 15 matcher. 
- Bland de spelare som vi scoutat senaste tiden, är han precis den vi behöver få in i laget just nu, säger sportchefen Tomas Lind till klubbens hemsida. 
 
Västervik borde ha bra koll på sin senaste värvning, forwarden (som fyller 42 år idag) spelade i laget så sent som förra säsongen och var då en av lagets främsta spelare i offensiven. Forwarden är en av ligans främsta poänggörare genom tiderna, vid tre tillfällen har han vunnit assistligan och han har även blivit poängkung två gånger. Strömberg är en stor profil och det är bra för Hockeyallsvenskan att han är tillbaka, han är som bäst när han får styra och ställa i powerplay och det ska bli väldigt intressant att se hur han kommer prestera i vinter.