Allsvensk duo till Hockeyettan

Arboga förstärker truppen på flera fronter. 
 
Hockeyettanlaget är en klassisk förening som spelat flera säsonger i Hockeyallsvenskan men nuförtiden är verkligheten en annan. Säsongen har startat på ett väldigt tungt sätt och efter gårdagens storförlust (6-0 borta mot Skövde) ligger man fortsatt sist i den västra serien och målskillnaden 16-41 är ingen munter läsning. För att försöka stärka upp defensiven lånar man in målvakten Ludvig Ensund från Oskarshamn. 
"Ludde" är tillbaka i träning men behöver få matchträning för att göra sig redo för spel med oss. Nu dök den här möjligheten upp och ger Ludvig en bra möjlighet att få matcher i kroppen, säger Oskarshamns sportchef Per Kenttä till klubbens hemsida. 
 
24-åringen är en väldigt skicklig målvakt som fick sitt genombrott i vintras då han var en av Hockeyallsvenskans främsta på positionen, sett till räddningsprocenten. Han fick dock oftast spela andrafiol bakom Jonas Fransson och flyttade därför hem till Oskarshamn men hösten har varit skadefylld och nu behöver han få matcher i kroppen innan han är redo att konkurrera med Wictor Ragnewall
 
Arboga lånar även in backen Theodor Liss Karlsson, som även han kommer från Oskarshamn. 19-åringen har spenderat hösten i J20-elit men fick debutera i Hockeyallsvenskan förra säsongen. Engsund kommer förmodligen bara stanna i Hockeyettanlaget de två kommande matcherna men känslan är att backtalangen lär stanna där ett tag till, han är i behov att speltid på seniornivå och konkurrensen i Oskarshamn är lite för tuff.