Allsvensk rutin till nykomlingen

En av Hockeyettans nykomlingar förstärker truppen. 
 
Det har inte varit så mycket snack om Tyresö/Hanviken under sommaren men nu när säsongen närmar sig börjar det bli dags att ta en titt på hur läget står till hos Stockholmarna. Truppen består till stor del av spelare som testat på spel i Hockeyettan men som kanske inte riktigt kan räknas som "toppspelare". Idag har klubben dock gjort en värvning som gör att man får in en förmodad nyckelspelare. Det är backen William Garpenlöv som är klar för spel i nykomlingen. 
Det är en mycket meriterad spelare vi får in i laget som kommer att tillföra en bra spets i laget, skriver klubben på sin hemsida. 
 
Garpenlöv kommer senast från spel i Huddinge där han stod för nio poäng på 19 matcher men säsongen inleddes faktiskt i Hockeyallsvenskan med Timrå, vilket resulterade i elva matcher. 22-åringen har Hanviken som moderklubb men fick mycket av sin hockeyskolning i Djurgårdens organisation där han tog sig hela vägen upp till J20-laget. Säsongen 2015/16 gjorde han seniordebut nere i KRIF och hans insatser där gav alltså ett allsvenskt kontrakt med Timrå och känslan är att han vill tillbaka dit i framtiden. 
 
Att Garpenlöv ska spela allsvensk hockey med nykomlingen känns inte direkt troligt men han kan säkert gynnas av att hamna i ett lag där han lär få mycket speltid och en viktig roll, speciellt eftersom han fortfarande är i början av en förhoppningsvis lång karriär. En lyckad säsong i Tyresö/Hanviken kan resultera i en ny allsvensk chans.