Visby/Roma fortsätter att förstärka truppen inför den kommande seriestarten. 
 
Nu är det bara några dagar kvar innan Hockeyettan drar igång men ute på Gotland verkar man inte vara helt nöjda med sitt lagbygge, de senaste dagarna har man förstärkt truppen med två spelare och idag står det klart att man spetsar till truppen ytterligare. Det är forwarden Erik Broman som är klar för spel i Hockeyettanlaget, han lånas in från Almtuna men kommer senast från spel i Brynäs organisation. 
Erik är en stor stark forward med väldigt bra spelsinne och bra skridskoåkning. Vi är glada för att knyta Erik till oss och tackar samtidigt Almtuna för en god dialog, skriver Visby/Roma på sin hemsida. 
 
Broman värvades in till Almtuna för ett par månader sedan men man är medvetna om att han kan behöva lånas ut för att få fortsatt fart på sin utveckling. Förra säsongen spenderades till stor del i SuperElit med Brynäs J20-lag där han stod för 34 poäng på 39 matcher men 20-åringen fick även göra 18 matcher i SHL. Talangen är en relativt storväxt center som har potential att bli en väldigt duktig spelare men det kan nog vara klokt att spendera lite tid på en lägre nivå än allsvenskan, i Visby borde han få en hel del speltid och chans att visa upp sina styrkor (i Almtuna hade det nog blivit mer tid på bänken). 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress