Boden lyckas tillslut med sin drömvärvning. 
 
Nykomlingen i norr har varit ett av Hockeyettans hetaste lag under sommaren, ett flertal imponerande värvningar gör att man kommer ha ett av norra seriens bästa lag på pappret. Under mer eller mindre hela sommaren har det ryktats att klubben är intresserade av Viktor Lindgren och nu står det klart att forwarden vänder hem till moderklubben igen. 
Viktor är en erfaren och mycket duktig spelare som gör jobbet hela vägen. Vi får en seriös och välutbildad spelare med lång erfarenhet på mycket hög nivå, en powerforward som kommer att bli viktig både på och utanför banan, säger sportchefen Rolf Nilsson till klubbens hemsida. 
 
Lindgren får ses som en riktig drömvärvning, 31-åringen kommer förviso från en säsong helt utan matchspel men forwarden var ordinarie i SHL så sent som säsongen 15/16 och har mängder av rutin från spel i flera olika ligor. Debuten i Elitserien kom redan säsongen 03/04 i Luleå och totalt har han gjort närmare 250 matcher på den nivån men det har även blivit en bit över 200 matcher i Hockeyallsvenskan med Boden, Björklöven och Rögle - som han spelade upp i SHL våren 2012. 
 
Boden har ett imponerande material att bygga sin trupp med, speciellt offensiven ser väldigt intressant ut och får man bara ihop alla nyförvärv så kan nykomlingen bli att räkna med. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress