Olofström ser ut att förstärka offensiven rejält. 
 
"Steelers" är en klassisk klubb som spelat i kvalserien till Hockeyallsvenskan två gånger sedan 2010 och även om laget numera håller till på en lägre nivå så bjuder de ofta på ett offensivt underhållande spel. För ett par dagar sedan gick klubben ut med att Kari Sihvonen kommer träna med laget och om man lyckas samla ihop tillräckligt mycket pengar så kommer forwarden även skriva kontrakt med klubben. 
Om Sportgruppen får ihop det uppsatta målet på minst 45.000kr så kommer den Olofströmsbördiga spelaren att ikläda sig Steelers-dressen, skriver klubben på sin hemsida. 
 
34-åringen (som faktiskt är född i Olofström) kommer senast från spel i Guildford Flames där han stod för 17 poäng på 23 matcher men säsongen inleddes i Hockeyettan med Kristianstad. Sedan tidigare känner nog de flesta igen honom från sin tid i Tingsryd som han var med att spela upp i Hockeyallsvenskan våren 2015, han stannade sedan kvar och spelade ytterligare en säsong i klubben. 
 
Sihvonen debuterade i SM-Liiga redan säsongen 02/03 och har hunnit spela över 400 matcher i Pelicans och HPK men det har även blivit spel i den Kazakstanska ligan, så det är en minst sagt rutinerad spelare som ser ut att ansluta till Olofström. En spelare som man däremot får klara sig utan är Dillon Duprey som var en av lagets bästa spelare den gångna säsongen, han har nämligen gjort en lyckad try-out i KRIF och nu står det klart att kanadensaren stannar i Hockeyettanlaget. 
 
Förlusten av Duprey är givetvis hård men klubben har även värvat in en spelare som också skulle kunna göra bra ifrån sig, det handlar om Josh Harris som också har sina styrkor i offensiven och som också är en målfarlig spelare. 29-åringen har bland annat gjort tre säsonger med minst 20 mål och det kan nog bli en hel del mål även den här säsongen. Harris kommer senast från spel i SPHL där han stod för 39 poäng på 64 matcher i tre olika klubbar. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress