Backtalang till Väsby

Hockeyettanlaget fortsätter att förstärka truppen inför den kommande säsongen. 
 
Stockholmarna brukar ses som ett ganska offensivt lag men nu har man valt att förstärka defensiven med en stabil pjäs. Spelaren som lockade lagets intresse är Martin Liljekvist och han kommer senast från spel uppe i Örnsköldsvik. 20-åringen debuterade i Hockeyettan för två säsonger sedan och har även hunnit med att göra några matcher borta i NAHL-laget Springfield Jr Blues men nu är det alltså "Vilda Väsby" som gäller. 
- Martin är en storväxt back som jag gillat skarpt av det jag sett. Han sprider ett lugn i de bakre leden genom sin förmåga att hitta enkla lösningar i stressade situationer och genom ett fint förstapass. Vi tror stenhårt på Martin och ser fram emot en fin utveckling i Vildatröjan, säger sportchefen Tom Tärnström till klubbens hemsida. 
 
Det här känns som en bra värvning, man får in en lovande spelare som är bra i det defensiva spelet och det är ju precis där han är tänkt att göra mest nytta. Liljekvist är ingen typisk spetsspelare men om Väsby ska lyckas ta sig långt gäller det även att ha en bred trupp och på det sättet har man kommit ett steg i rätt riktning. Igår gick klubben ut med värvningen av Grästorpsmålvakten Robin Wallin, om allt går som det ska så kommer det upp en intervju med honom under morgondagen. 
 
VÄSBYS TRUPP JUST NU
Målvakter
Linus Ryttar
Robin Wallin (Ny, från Grästorp)
Backar
Andreas Gällstedt
Martin Liljekvist (Ny, från Örnsköldsvik)
Fredrik Stridlund
Rasmus Sörgardt
Forwards 
Manfred Ehlers (Ny, från Kalix)
Lubomir Fetkovic
Pontus Karlsson
Conrad Herrström (Ny, från Göta/Traneberg)
Ludvig Wiita Adamsson
Razmuz Waxin Engback
Linus Pellfolk