0

Boden förstärker truppen

Boden förstärker defensiven inför den kommande säsongen. 
 
Inför säsongen hoppades många att Boden skulle bli en nykomling som kunde sätta färg på Hockeyettan och det gjorde man, på både ont och gott. Säsongen rundades av med en del negativa rubriker men man bjöd även på ett bra spel som tog laget hela vägen till playoff 2 där KRIF blev för svåra. Att det finns ambitioner att nå långt även i fortsättningen är det ingen tvekan om, härom dagen värvade man Oskar Sehlstedt från SK Lejon och under fredagen kom nyheten att backen Fredrik Larsson också flyttar norrut.
Jag har fått en väldigt bra bild av klubben. De vill uppåt, är seriösa och har känts proffsiga när jag haft kontakt med dem. Det har också märkts att de verkligen har sett mig spela och vet vad jag går för, säger backen till Örnsköldsviks allehanda. 
 
Larsson kommer senast från spel i Sollefteå, där har en stor del av karriären spenderats och den här vintern fick han förtroendet att vara lagkapten. 22-åringen noterades dessutom för 15 poäng på 21 matcher och det känns som att han har potential att blomma ut rejält nu när han kommer till ett mer slagkraftigt lag. Han lär förmodligen kunna bidra en del i det offensiva spelet och borde vara ett alternativ i en powerplayuppställning. 
 
I och med värvningen har Boden kommit ytterligare ett litet steg i rätt riktning mot att ha ett starkt lag att ställa upp med när säsongen drar igång, i nuläget har man tolv spelare med kontrakt. Jag tror att klubben hoppas förlänga med ytterligare några spelare som varit med den här säsongen, inte minst Sebastian Harila som snittade en poäng per match under playoffspelet och som tidigare varit med i allsvenska sammanhang.