Giganten gör comeback

En minst sagt stor spelare är tillbaka på isen. 
 
HC Dalen har inte så värst omtalade i Hockeyettan men idag har man stått för den mest spektakulära värvningen i serien. Klubben har gått ut med nyheten att man förstärker truppen i form av backen Patrik Magnusson som bestämt sig för att dra på sig skridskorna igen. 30-åringen kommer senast från två säsonger utanför hockeyn men nu ska han alltså göra comeback. 
- Det känns otroligt spännande att vi får in Patrik i laget, han vet vad som krävs och är väldigt noggrann med allt han tar sig för. Tog kontakt med honom när jag hörde han flyttat hem och märkte direkt att han hade ett väldigt sug efter att spela hockey, säger tränaren Per Gustafsson till klubbens hemsida. 
 
Magnusson är ett bekant ansikte för många, den smått gigantiska (204 cm och över 120 kilo) store backen har hunnit med att spela i klubbar som Kristianstad, KRIF och Borås men han har även spelat i Hockeyallsvenskan med bland annat IK Pantern och Karlskrona. 30-åringen har sina största styrkor i det defensiva spelet och nu får Dalen in en spelare som verkligen kan vara med och "städa upp" i egen zon. 
 
FAKTA: Patrik Magnusson 
Ålder: 30 år
Längd/Vikt: 204 cm / 125 kilo
Position: Back
Moderklubb: HV71 
Tidigare klubbar: HV71, Prince George Cougars, Almtuna, Ulricehamn, Kristianstad, Borås, Karlskrona, Rosenborg, KRIF, IK Pantern, Tyringe
Meriter: 2 SHL-matcher, 117 allsvenska matcher