Målvakt till Skövde

Hockeyettanlaget förstärker truppen. 
 
För ett par veckor sedan stod det klart att Tim Hultstrand skulle fortsätta säsongen i allsvenskan med IK Pantern men nu har Skövde hittat hans ersättare. Valet föll på Viktor Andersson, som senast kommer från spel i Munkfors som kvalade till Hockeyettan tidigare under våren. 
I Viktor får vi en ung och lovande målvakt som fått en bra skolning i sina tidigare klubbar. En ödmjuk värmlänning som är driven att ta nästa steg i sin utveckling. Det ska bli spännande att se vilka kliv Viktor kan ta hos oss, skriver sportgruppen på klubbens hemsida. 
 
Andersson har kanske inte samma fina CV som juniorlandslagsmannen Hultstrand men det här känns ändå som en värvning som kan bli lyckad. 21-åringen är fostrad i Färjestads organisation och har bland annat spelat en hel del i klubbens J18-lag. 2015-17 fick han rejält med speltid i Karlskronas J20-lag och den här vintern har han visat att han även kan göra bra ifrån sig på seniornivå. Under kvalspelet till Hockeyettan slutade Munkfors sist men Andersson lyckades ändå med bedriften att vinna målvaktsligan. 
 
Lagets senaste nyförvärv ska dock inte vara säker på att få massor av speltid, man har även plockat in Adam Schoultz från Grästorp och det känns som att man kommer testa båda målvakterna rejält innan man hittar ett uttalat förstaval mellan stolparna.