Talangen flyttar till Hockeyettan

Bodens lagbygge fortsätter. 
 
För att vara en relativt ny bekantskap i Hockeyettan har Boden ett på pappret imponerande lag. Backen Tommy Wargh har mängder med rutin och på forwardssidan hittar vi ett helt gäng spelare som håller hög klass. För några veckor sedan förstärktes målvaktssidan med Oskar Sehlstedt och nu har klubben beslutat sig för vem som ska bli hans kompanjon mellan stolparna. Valet föll på Emil Rullander, som senast kommer från spel i Skellefteås organisation. 
Emil är en ung talangfull målvakt från vår egna organisation med en gedigen utbildning i en SHL-organisation. Han är en stor och modern målvakt, både fysiskt och spelmässigt. Han är på det klara med våra ambitioner inför framtiden, säger sportchefen Rolf Nilsson till klubbens hemsida. 
 
Rullander kommer som sagt var senast från Skellefteå där det mestadels blivit spel i J20-laget, den här säsongen stod han drygt 20 matcher i SuperElit och sedan blev det en match i slutspelet innan man åkte ut mot Luleå i åttondelsfinalen. Det är alltid svårt att veta om en bra juniormålvakt även kan lyckas på seniornivå men Hockeyettan känns som ett bra ställe för Rullander att ta nästa steg i karriären. I sitt nya lag borde han kunna få en del speltid men på pappret är han ändå andravalet, Sehlstedt har mer rutin och man verkar tro mycket på honom.